aboutus
lopende band

    Het heeft meer dan 10 reeksen van de verwerkingsmateriaal van de precisievorm, 5sets van machines van de precisie de plastic injectie van Japan en Taiwan, 15 reeksen stempels van de precisiehoge snelheid van Japan en Taiwan, meer dan 300 reeksen schakelaarvormen, meer dan 50 reeksen hardware eindvormen.
Er zijn 22 reeksen materiaal en meer dan 30 automatische assemblagemachines.

Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd
Zegelworkshop zegelmachine SMT workshop
OEM / ODM

Wij kunnen klantenschakelaars van diverse types verstrekken en specifications.dayu heeft aangedrongen op specialisatie, van de vorm van de producthardware en plastic vormontwikkeling en ontwerp, aan precisiehoge snelheid het vormen en precisie het plastic injectie vormen, van fabriek het galvaniseren aan automatische assemblage van producten, en ernaar gestreefd om klanten van de producten van uitstekende kwaliteit met concurrerende prijs te voorzien.

Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd
R&D Deparment
R & D

Het Dayubedrijf heeft een groep hoogst bekwame het beheersteams van productontwikkelingsteams voor Research&design-producten, die pogen klantenschakelaars van diverse types en specificaties van hoogte te voorzien - kwaliteit en beste prijs.

Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd Shenzhen Dayu Precision Industry Co. Ltd
R&D Deparment
Contactgegevens